Veel bedrijven richten zich op licht en geluid, dat is niet voor niets. De effecten van optimale verlichtingssystemen hebben veel overeenkomsten met die van perfecte geluidssystemen.
Lighthouse staat voor kwalitatief hoogwaardige producten welke een positieve bijdragen leveren voor het werk van de tandarts, haar personeel en patiënten. De audio systemen van Tivoli kenmerken zicht door haar hoogwaardige geluidskwaliteit, afmeting, fraaie afwerking en tijdloze design. Tivoli audio is ontworpen voor kleinere ruimte en is daarom perfect toepasbaar binnen tandarts en mondhygiënisten praktijken. Een waardevolle toevoeging op ons assortiment dus!

Muziek heeft net als licht een positief effect op de tandarts en haar patiënten . Er zijn waarschijnlijk weinig tandartspraktijken waar in de wachtkamer of behandelruimte geen muziek klinkt. En wat: Radio 3 of 4, Amy Winehouse of AC/DC? Maar waarom eigenlijk?
• Muziek levert (met wetenschappelijke voorzichtigheid) de conclusie dat “waarschijnlijk” een reducerend effect heeft op de angst van cliënten/ patiënten en een positief effect op hun stemming.
• Die eigen muziekkeuze van cliënt kan tijdens de behandeling geruststellend werken en ook een prettige afleiding vormen voor boor- of andere typische behandelgeluiden.

• In Nederland is het effect van muziekgenres onderzocht door R2 Research, in opdracht van uitzendbureau Randstad. Hier ging het niet om de uitwerking op patiënten, maar – uiteraard – op werknemers. Een paar heldere conclusies:
– Muziek maakt werknemers productiever
– Muziek laat werknemers sneller werken
– Werknemers vinden hun werk leuker met muziek
– Muziek dringt het aantal ziekmeldingen terug
Model one Tivoli tandartsprktijk radio blauw
Dental Lighthouse is met trots dealer van Tivoli audio; dit merk staat voor de perfecte mix van high end audio systemen en schitterende tijdloze designs. Een ware upgrade voor uw tandartspraktijk!