Over ons

De tijd dat werkplekverlichting alleen maar functioneel was is voorbij. Algemene praktijkverlichting dient te voldoen aan de richtlijnen van de Arbowetgeving. De door Lighthouse ontworpen armaturen voldoen aan alle eisen voor perfect licht en optimaal zicht én zijn een upgrader voor het interieur en de uitstraling van uw praktijk. Onze armaturen zijn een mix van functionaliteit en design.

De juiste werkplekverlichting verhoogt uw productiviteit, draagt bij aan de gezondheid van u en uw werknemers en creëert daardoor een comfortabele werkomgeving. Lighthouse ontwerpt, produceert en levert armaturen welke exact zijn afgestemd op het interieur, de voorgeschreven normen en de werkpleksituatie van uw praktijk.

Wij besteden hierbij veel aandacht aan het creëren van voldoende inbreng van volspectrumdaglicht, hoogfrequente voorschakeling hetgeen naast de gezondheidsaspecten energie-efficiëntie oplevert.

Lighthouse ontwerpt en produceert optimale werkplekverlichting voor tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en tandtechniekers.

In veel gevallen is algemene werkverlichting in een praktijk een onderdeel waarvan het belang niet of niet voldoende gezien wordt.

Vaak zien wij in de praktijk oplossingen die niet of niet voldoende voorzien in de hoge wensen en eisen die een tandarts stelt om optimaal te kunnen presteren. Hierdoor blijft het rendement van u en uw praktijk wellicht onbedoeld achter.

Welke mogelijkheden worden er geboden en welke oplossingen zijn het beste voor uw specifieke praktijksituatie?

De antwoorden op deze vragen leggen wij graag aan u voor.

Lighthouse helpt u bij het maken van de juiste keuze zodat u in uw praktijk zo efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van optimale werkplekverlichting.

Wij willen ons toekomstbeeld graag met u delen.

Een goede praktijk dient voorzien te zijn van optimale werkplekverlichting.Dat is onze zorg!

‘Lighthouse verlicht graag uw werk’

Dat is de missie waarmee Lighthouse voor u aan de slag gaat. De passie waarmee dit wordt uitgevoerd zorgt ervoor dat onze klanten echte ambassadeurs worden! Vaak is de oplossing heel eenvoudig en kan met weinig inspanning en een lager budget een enorme verbeterslag gemaakt worden!

Wat u van ons kunt verwachten

  • Lichtmetingen op uw werkplek
  • Advies en opstellen lichtplan
  • Praktijkverlichting volgens verlichtingsnorm NEN-EN 12464-1
  • Productie in eigen beheer van maatwerk (werkplek) armaturen
  • Fraaie armaturen voor algemene verlichting voor uw praktijk
  • Aanpassingen van uw bestaande armaturen met volspectrumdaglichtlampen
  • Levering van een breed gamma aan volspectrumdaglichtlampen
  • Installatie op locatie of aanleveren gemakkelijke tools voor zelfinstallatie
  • Optimale logistiek en service