Tivoli Audio Systems

Veel bedrijven richten zich op licht en geluid, dat is niet voor niets. De effecten van optimale verlichtingssystemen hebben veel overeenkomsten met die van perfecte geluidssystemen. Lighthouse staat voor kwalitatief hoogwaardige producten welke een positieve bijdragen leveren voor het werk van de tandarts, haar personeel en patiënten. De audio systemen van Tivoli kenmerken zicht door haar hoogwaardige geluidskwaliteit, afmeting, fraaie afwerking en tijdloze design. Tivoli audio is ontworpen voor kleinere ruimte en is daarom perfect toepasbaar binnen praktijken, behandelkamers, kleine kantoren, werkkamers of ateliers. Een waardevolle toevoeging op ons assortiment dus!

Dental-lighthouse-Prod-Tivoli2

Muziek heeft net als licht een positief effect op u en uw cliënten. Er zijn bijvoorbeeld weinig praktijken waar in de wachtkamer of behandelruimte geen muziek klinkt. En wat: Radio 3 of 4, Amy Winehouse of AC/DC? Maar waarom eigenlijk?

ANGST REDUCTIE

Muziek leverd (met wetenschappelijke voorzichtigheid) de conclusie dat “waarschijnlijk” een reducerend effect heeft op de angst van clienten/ patiënten en een positief effect op hun stemming.

CLIENT KIEST EIGEN MUZIEK

Die eigen muziekkeuze van bijv. een patient kan tijdens een behandeling bij de geruststellend werken en ook een prettige afleiding vormen voor boor- of andere typische behandelgeluiden.

LEKKER WERKEN

Uit Onderzoek naar het effect van muziekgenres (R2 Research) blijkt dat:
Muziek maakt dat men productiever werkt
Muziek maakt dat men sneller werkt
Muziek maakt het werk leuker
Muziek reduceert het aantal ziekmeldingen
Lighthouse is met trots dealer van Tivoli audio; dit merk staat voor de perfecte mix van high end audio systemen en schitterende tijdloze designs. Een ware upgrade voor uw werkomgeving. Hieronder treft u de door ons meest verkochte modellen. Zoekt u een ander type?, informeer naar de mogelijkheden en scherpe prijzen! In combinatie met de aanschaf van werkplek verlichting bieden wij interessante kortingen en package deals!

Model One® Radio

AM/FM Tafelradio


Dental-lighthouse-Prod-Tivoli-ModelOne-CLRSDe Tivoli Audio Model One® AM/FM-tafelradio werd omschreven als “de best klinkende tafelradio die ooit is gemaakt,” (MSNBC). Met “het soort kamervullend geluid dat vele andere radio’s zeggen te hebben, maar vaak niet kunnen bieden.” (Forbes)

Met een tuner die ook de zwakste zenders ontvangt en een handgemaakte houten ombouw is de Model One-radio een ware upgrade voor uw behandelkamer. Niet alleen u en uw assistente genieten van optimale geluidskwaliteit en een tijdloos fraai design, ook uw cliënten zullen minder gefocust zijn op angst als zij muzikale afleiding krijgen.

De driver met groot bereik gebruikt een zware magneet en is gekoppeld aan een frequentie-contouringcircuit dat automatisch de uitvoer corrigeert met aanpassingen van een halve octaaf, voor een muzikaal nauwkeurige toonbalans en basrespons. “Wanneer uw stereominnende dierbaren de solide Henry Kloss Model One Table Radio aanzetten, zullen ze meteen al hun multifunctionele Bluetooth-gadgets weggooien en juichen van pure hifi-vreugde.” (Elle)

Dental-lighthouse-Prod-Tivoli-ModelOne-CLRS

Prijs € 179,- / Platinum € 195,00 (incl BTW)
Eigenschappen
Offerte aanvragen

Model One® BT

AM/FM Radio met Bleutooth

Dental-lighthouse-Prod-Tivoli-ModelOneBT-smlMet de nieuwe Tivoli Audio Model One® BT met Bluetooth luistert u ook draadloos naar uw favoriete muziek in uw behandelkamer. Zet de bronkeuzeknop op Auxiliary, verbind de Model One® met uw smartphone of tablet, en geniet van heerlijke muziek in uw tandartspraktijk. Zo simpel!

Natuurlijk heeft de Model One® nog altijd de legendarische analoge AM/FM-tuner aan boord, maar met Bluetooth is deze klassieke tafelradio nóg veelzijdiger geworden. Door het speciaal voor audio ontwikkelde Bluetooth A2DP-profiel klinkt uw muziek natuurlijk uitstekend, zeker in combinatie met de geavanceerde toonregeling. 

Met Bluetooth heeft u geen kabels meer nodig om uw draagbare muziekcollectie te beluisteren.

Ideaal voor in uw tandartspraktijkruimte. En heeft u toevallig nog een muziekspeler zonder Bluetooth in huis? Geen zorgen! De Model One® BT beschikt natuurlijk net als zijn voorganger (uit 2000) over een gewone auxiliary-ingang, en er zijn uitgangen voor opnameapparatuur en een hoofdtelefoon. Een mooie mix van oud en nieuw in een radio die nog eenvoudiger werd dan hij al was.

Dental-lighthouse-Prod-Tivoli-ModelOneBT-sml

Prijs € 195,- (incl BTW)
Eigenschappen
Offerte aanvragen

Pal+®

FM / DAB / DAB+ / Draagbare Radio

Dentallighthouse-producten-algemene-verlichting-Gandalf_opbouwDental-lighthouse-Prod-Tivoli-ModelThree-CLRS

De PAL+® Bluetooth is compact genoeg om overal mee naartoe te nemen maar produceert een verbazingwekkend groots geluid dankzij zijn 6,35 cm behandelde luidspreker. De toevoeging van Bluetooth zorgt er bovendien voor dat hij moeiteloos uw favoriete muziek streamt vanaf uw laptop, tablet, Smartphone of ander Bluetooth-apparaat. Mocht u even zin hebben in wat anders dan schakelt u net zo makkelijk over naar de radio. Met zowel DAB+ als FM-ontvangst is er geen enkele zender die u hoeft te missen.

Dankzij de ingebouwde, oplaadbare batterij genieten u en uw patienten tot wel 16 uur van uw favoriete nummers en radiostations in uw behandelkamer of andere in uw tandartspraktijk. De geïntegreerde oplader zorgt er bovendien voor dat uw PAL+® BT binnen “no time” weer klaar is voor het volgende uitstapje. Met een weerbestendige behuizing van 15,9 x 9,4 x 9,9 cm (HxBxD) en een gewicht van 0,8 kg, gaat hij werkelijk overal mee naartoe.

De gebruiksvriendelijke draaiknop aan de bovenkant doet tegelijkertijd dienst als aan/uit-knop en volumeregelaar. De voorkant van de radio is voorzien van vijf voorkeuzeknoppen voor snel toegang tot uw favoriete DAB+ en FM-zenders. Met de meegeleverde afstandsbediening duikt u vervolgens dieper in de vele functies van de PAL+® BT. Maak gebruik van de uitgebreide equalizer-opties om het geluid aan te passen aan wisselende ruimtes en stel de achtergrondverlichting in van het grote LCD-scherm. De PAL+® BT doet in zijn vrije tijd zelfs dienst als wekker, ideaal tijdens bleekbehandelingen in uw tandartspraktijk.

De digitale klok wordt automatisch ingesteld via DAB+ of FM RDS. 

Tunen én Streamen
De PAL+® BT is meer dan alleen een Bluetooth-speaker en meer dan alleen een radio. De PAL+® BT is het beste van beide. Luister naar Digital Radio+ (DAB+) of FM-radio en stream muziek van Populaire diensten als, iTunes, Spotify, TuneIn, en Podcasts.
Dental-lighthouse-Prod-Tivoli-Pal-CLRS

Prijs € 245,- (incl BTW)
Eigenschappen
Offerte aanvragen

Music System Three®

AM / FM / Bluetooth / Draagbaar / HiFi Systeem

Lighthouse_slide-2Dental-lighthouse-Prod-Tivoli-ModelThree-CLRS

Maak kennis met het Music System Three®. Het Music System Three® streamt je favoriete muziek draadloos via Bluetooth, is voorzien van de beste digitale AM-/FM-tuner en heeft een ingebouwde batterij die goed is voor minimaal 20 uur luisterplezier. Tel daar de compacte, spatwaterbestendige behuizing bij op en het resultaat is een draagbaar muzieksysteem welke perfect past in de behandelkamer van elke tandartspraktijk.

Met het Music System Three® heeft u de keuze om uw eigen draagbare muziekcollectie van smartphone, tablet of ander Bluetooth-apparaat, draadloos af te spelen in uw behandelkamer . En als je u even zin hebt in wat anders, dan streamt u net zo makkelijk de laatste tracks van populaire muziekdiensten als Spotify en Deezer. Ook luistert u in een handomdraai naar uw favoriete AM-/FM-radiostations dankzij de befaamde tuner. Met al deze mogelijkheden bent u helemaal klaar voor de toekomst van radio en muziek.

Dental-lighthouse-Prod-Tivoli-ModelThree-CLRS

Prijs v.a. € 295,- (excl BTW)
Eigenschappen
Offerte aanvragen